Beste klant,

Laten we ons eerst even aan u voorstellen:
Woonfonds is een Brabants bedrijf met circa 200 medewerkers. Een bank binnen de grote verzekeraar Achmea. Sinds 1973 bieden wij hypotheken aan. Dat doen wij via onafhankelijke adviseurs. Wij geloven dat zij u het beste kennen en u het beste persoonlijke advies kunnen geven. En zij vergelijken ons ook met andere aanbieders.

U wilt graag genieten van wonen
Dat willen wij ook graag voor u. Daarom bieden wij u naast een prima rente en uitstekende voorwaarden ook extra's. Voor de een is woongenot simpelweg thuiskomen na een drukke dag, voor de ander een tafel vol familie en vrienden, en weer een ander denkt bij woongenot aan de perfecte locatie met alle voorzieningen in de buurt. Woonfonds vergroot graag uw woongenot met extra's.

Wij zijn er voor u!
Wij zijn dichtbij op momenten dat het u uitkomt! Zo ontvangt u van ons het magazine Extra en de nieuwbrief Extra, vol informatie en inspiratie over de woningmarkt. Maar daarnaast nodigen we u ook graag uit voor onze klantdagen en evenementen. Wanneer u ons wilt bereiken, kan dat via onze Klantenservice en via diverse social media zoals Facebook en Twitter.

Vragen? Laat het ons weten
Heeft u vragen of opmerkingen? Dan horen wij het natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Paul Bänziger
Manager Woonfonds

download.php?cs=bcee5&id_token=dqwjls712