Uw huis verbouwen?

Zo betaalt u een verbouwing

 
Eindelijk een dakkapel op zolder, een nieuwe badkamer of het huis uitbouwen voor die droomkeuken. Waarom ook niet? Oost west, thuis best. Steeds meer huiseigenaren kiezen voor een verbouwing. En de financiering hoeft helemaal geen grote klus te zijn.
Vind uw adviseur

Contact met Woonfonds

 

Hoe betaalt u een verbouwing?

Lang niet iedereen kan een verbouwing met spaargeld betalen. Duurdere plannen, zoals een uitbouw of opbouw, vragen misschien wel om een lening. Er zijn misschien wel mogelijkheden binnen uw huidige hypotheek om een verbouwing te financieren. Bijvoorbeeld met de overwaarde op uw woning.

Met overwaarde kunt u geld vrijmaken door uw hypotheek te verhogen en een bouwdepot af te sluiten voor uw verbouwplannen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn die bij uw financiële situatie passen? Neem dan contact op met uw adviseur.

Misschien krijgt u door de verbouwing wel een lagere rente
Is uw woning na de verbouwing meer waard geworden? Laat uw woning dan taxeren door een taxateur. Soms kan de hypotheekrente iets omlaag omdat de hypotheek in een lagere risicoklasse komt.

 

Risicoklasse wijzigen

 

Lees ook

Waarom verbouwen een goed idee is

isoleren

Oost west, thuis best

Je verbouwt niet alleen om het huis meer waard te laten worden. Maar ook om prettiger in je eigen huis te leven. Daarom verbouwde Lex van Stekelenburg de zolder.

Verbouwen is hot

elektricien

Verbouwingshypotheek populair

Het zijn gouden tijden voor aannemers en bouwmarkten. Veel huiseigenaren verbouwen hun woning. Is uw huis ook aan vernieuwing toe?

Verbouwingshypotheek

straat binnenstad

Toekomstbestendig wonen

Tijden veranderen en woonwensen dus ook. Hoe wilt u straks wonen als u ouder wordt en misschien meer zorg nodig heeft? Hoe financiert u dit?

Toekomst van wonen