Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  WF WV 2019.20

  Vind uw hypotheekadviseur


  Woonfonds werkt samen met geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Zo weet u zeker dat u een voorstel krijgt dat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

  In sommige gevallen is het handig als u met de juiste hypotheekspecialist praat. Maak hieronder een keuze voor het advies dat u nodig heeft. Wij brengen u graag in contact met de juiste adviseur bij u in de buurt. 

  Algemeen hypotheekadvies

  Wilt u een hypotheek bij Woonfonds afsluiten? Of heeft u een algemene adviesvraag over uw huidige hypotheek? Bijvoorbeeld over het verhogen van uw hypotheek, het verzilveren van overwaarde met de Krediethypotheek of samenwonen met familie. Bespreek uw wensen met een adviseur bij u in de buurt. 

  Hypotheekadvies voor zelfstandigen

  Werkt u als zelfstandige? Dan zijn er bij Woonfonds veel mogelijkheden. Ook als u nog maar kort als zelfstandige werkt. We werken samen met onafhankelijke adviseurs die bekend zijn met de Zelfstandigen Hypotheek van Woonfonds. Maar ze werken voor u en zijn onafhankelijk in hun advies. 

  Hypotheekadvies voor woningverhuur

  Heeft u interesse in het kopen van een woning om deze vervolgens te verhuren? Onafhankelijke adviseurs met ervaring in de verhuurmarkt bespreken graag de mogelijkheden met u. Ze maken voor u een maatwerk adviesrapport met alle kansen en risico’s. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.