Zelfstandig ondernemer en een hypotheek

Woonfonds gunt haar klanten zoveel mogelijk woongenot. Of u nu in loondienst bent met een vast inkomen of nog maar net een zelfstandig ondernemer. De combinatie 'hypotheek en ondernemen' mag uw woongenot niet in de weg staan vinden wij. Daarom bieden wij ondernemers meer kans op een hypotheek.

Zelfstandig ondernemer
Bij het afsluiten van de hypotheek speelt uw inkomen een cruciale rol. De zekerheid van een vast contract of inkomenscijfers van de laatste 3 kalenderjaren waren tot nu toe altijd bepalend. Woonfonds neemt ook uw toekomstperspectief mee.

Woonfonds biedt mogelijkheden voor:
  • Langer dan 3 jaar zelfstandig
  • Kort zelfstandigen
  • Groeiende zelfstandigen
  • ZZP'ers die een NHG-hypotheek aanvragen

Uw adviseur helpt u
Een onafhankelijke adviseur kijkt samen met u naar de verschillende berekeningsmogelijkheden voor een hypotheek bij Woonfonds. Hij werkt samen met meerdere hypotheekaanbieders. Daarom heeft u als zelfstandige de meeste kans op een hypotheek via een adviseur.

Via de adviseurzoeker kunt u een adviseur vinden die bij u past. Deze tool maakt gebruik van de data op Independer. Hierdoor ziet u niet alleen wat de adviseurs vragen voor een advies, maar ook hoe andere klanten hen beoordelen. Lees hier alles over Woonfonds en haar geloof in onafhankelijk advies.

Verhalen van ondernemers