Woonfonds Doet klanten verrast, blij en vol lof

2013: Woonfonds viert haar verjaardag op een bijzondere manier.
Geen groot feest voor klanten en medewerkers, maar klanten helpen. Klanten die buiten hun schuld in problemen zijn gekomen. Door verlies van werk, echtscheiding of ziekte. Voorgedragen door onafhankelijk adviseurs die met Woonfonds samenwerken. De klantraad selecteerde de gezinnen die hulp kregen.

Rode overalls
In de zomer trok een groot aantal collega's in een rode overall het land in. Onder leiding van een professional deden zij kluswerkzaamheden bij 11 Woonfonds-klanten. Alle klanten waren blij met onze hulp én natuurlijk met het eindresultaat.

Schuren, schilderen, tuinieren
Er is bij 4 klanten flink geschuurd en geschilderd. Van vloeren tot binnendeuren en complete woonkamers. Bij 3 klanten hielpen we het huis verkoop klaar te maken met een verkoopfilm. Ook renoveerden we een tuin. Bij 1 klant is de complete keuken vervangen. In een dag sloopten we de keuken en plaatsten we een nieuwe. Voor een klant die binnenkort langere tijd moest revalideren zijn twee slaapkamers samengevoegd tot één.

Hartverwarmend
We kregen hartverwarmende reacties van onze klanten en hun adviseurs. Een van onze klanten vertelde ons: “Wat een fantastische dag! Niets dan lof voor iedereen."