Twee blije klanten door Woonfonds Doet

2016: De afgelopen maand is er bij 2 Woonfonds klanten flink geklust. De Woonfonds klantraad had hen geselecteerd voor Woonfonds Doet!

Nieuwe vloer
In Apeldoorn werd een klant met gezondheidsproblemen, geholpen met het opknappen van de vloer. Aan het begin van de week zetten Woonfonds collega's Victor, Joep en Ruud de schouders eronder om de hele begane grond leeg te maken. Zo kon de vakman op het gebied van vloeren de vloer goed aanpakken. Aan het einde van de week zetten John, Ed, Victor en Achmea Bank collega Ad alles weer netjes terug.

Buitenom schilderen
In Weesp nam het Woonfonds team bestaande uit Monique, Jasper en Joep de kwast ter hand. Alles in samenwerking met een professionele schilder. Het hele huis van een Woonfonds klant werd zo opgeknapt. Ook enkele rotte planken van de schuur werden vervangen.

Deze Woonfonds klant is door ernstige gezondheidsproblemen financieel krap komen te zitten. Het hele gezin was dus erg blij met deze hulp. Als dank kreeg het klus team een heerlijke taart.

Bijzondere klus voor de schilder
Ook de schilder was onder de indruk van Woonfonds Doet: “Bedankt voor deze klus, maar ook voor deze bijzondere belevenis. Heel apart te zien hoe zo'n groot bedrijf als dat van jullie, mensen een handje helpt door er zelf geld in te steken en dan ook nog werknemers te hebben, die als vrijwilliger meekomen…Petje af!"

Bent u of kent u iemand die hulp kan gebruiken? Meld u dan hier aan.