Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
   DSC2387

  Adviseurzoeker

  Wij verkopen onze producten alleen via onafhankelijke adviseurs. De adviseur werkt voor u. Zo weet u zeker dat u een voorstel krijgt, dat het beste past bij uw situatie.

  De adviseurs in onze adviseurzoeker hebben natuurlijk verstand van hypotheken. Ze hebben de juiste bevoegdheden om u goed te adviseren.  

  Onafhankelijke specialisten

  De  adviseurs die we laten zien, zijn bekend met het product, het beleid en proces van Woonfonds. Ze werken voor u en zijn onafhankelijk in hun advies. Dus het kan zijn dat zij een andere hypotheekverstrekker dan Woonfonds adviseren.  

  Getoetst en up-to-date

  De adviseurs die we laten zien, zijn in het bezit van een AFM-vergunning en de bijbehorende opleidingen. Meer informatie hierover vind je op de site van de AFM.  

  We houden de adviseurzoeker up-to-date
  Komt er een gegronde klacht binnen over een adviseur of wordt zijn vergunning ingetrokken? Dan halen we deze adviseur uit de zoeker en doen geen zaken meer met hem.

  ​Adviseurs met blauw logo

  Deze adviseurs verdienen extra aandacht die we graag met u delen. Wij en klanten hebben goede ervaring met deze adviseurs. Dit zegt niet dat andere adviseurs minder kundig zijn.

  Bekijk o.a. de online reviews van deze adviseurs opIndepender en Advieskeuze. Ook meten wij zelf na elke aanvraag hoe onze klanten de adviseurs beoordelen.

  Deze aanbeveling houdt echter niet in dat wij instaan voor de juistheid van het advies van deze adviseurs; zij blijven immers onafhankelijk.

   DSC2387

  Bespreek al uw wensen met een hypotheekadviseur

  Vind een adviseur bij u in de buurt. Woonfonds werkt samen met geselecteerde onafhankelijke adviseurs. 
  Zij weten alles van de Zelfstandigen Hypotheek van Woonfonds.nl. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.