Voorwaarden adviseurs zelfstandigen

De adviseurs in deze adviseurzoeker hebben natuurlijk verstand van hypotheken. Ze hebben de juiste bevoegdheden om jou als ondernemer goed te adviseren.  

Onafhankelijke specialisten voor ondernemers
De adviseurs die we laten zien, hebben ervaring met het adviseren van zelfstandig ondernemers en/of zzp’ers en zijn bekend met het product, het beleid en proces van Woonfonds Ze werken voor jou en zijn onafhankelijk in hun advies. Dus het kan zijn dat zij een andere hypotheekverstrekker dan Woonfonds adviseren.  

Getoetst
De adviseurs die we laten zien, zijn in het bezit van een AFM-vergunning en de bijbehorende opleidingen. Meer informatie hierover vind je op de site van de AFM.  

We houden de adviseurzoeker up-to-date
Komt er een gegronde klacht binnen over een adviseur of wordt zijn vergunning ingetrokken? Dan halen we deze adviseur uit de zoeker.

Adviseurs met blauw logo
Deze adviseurs verdienen extra aandacht die we graag met je delen. Wij en klanten hebben goede ervaring met deze adviseurs. Dit zegt niet dat andere adviseurs minder kundig zijn. Bekijk o.a. de online reviews van deze adviseurs op  Independer en Advieskeuze. Ook meten wij zelf na elke aanvraag hoe onze klanten de adviseurs beoordelen.


Deze aanbeveling houdt echter niet in dat wij instaan voor de juistheid van het advies van deze adviseurs; zij blijven immers onafhankelijk.