Dé 4 zekerheden van Woonfonds

Woonfonds vindt dat een klant een hypotheek niet alleen afsluit, maar gebruikt om te genieten van wonen. Daarom bieden wij klanten graag meer dan alleen een prima rente en goede voorwaarden. Bij Woonfonds kunnen klanten rekenen op de volgende 4 zekerheden.

1

Kosten besparen

Met een Woonfonds hypotheek worden klanten niet verrast door extra kosten. Bij tussentijdse wijzigingen hoeft een klant namelijk geen administratiekosten te betalen. Ontdek hoe klanten meer kosten kunnen besparen dankzij onze flexibele voorwaarden.

2

Blijvende aandacht

Samen met u houden wij hypotheken van klanten actief in de gaten. We informeren klanten over wijzigingen in de markt en benaderen klanten persoonlijk als er een belangrijk moment aankomt.

3

Hulp als het tegen zit

Woonfonds denkt graag met de klant mee. Ook als het even tegenzit en de klant moeite heeft met het betalen van de hypotheek. Daarnaast bieden wij met Woonfonds Doet praktische hulp aan klanten die buiten hun schuld om in de problemen zijn gekomen.

4

Extra woongenot

Woongenot van klanten staat bij ons voorop. Daarom doen wij iets extra's op belangrijke momenten, zoals een verhuizing of verbouwing. Wij maken deze gebeurtenissen aangenamer voor met o.a. kortingen, handige tips en inspirerende events.