Patrick de Kort

Niets is onmogelijk als je het écht wilt

Woonfonds
Als Senior marketeer bij Woonfonds ben ik vooral geïnteresseerd in wat u bezig houdt. Wat betekent woongenot voor u? Hoe kunnen wij daar aan bijdragen? Wat verwacht u van ons en in hoeverre maken wij dit waar?

Er zijn vast dingen die wij kunnen verbeteren. Aarzel niet en laat het me weten!

Wie ik ben
Ik vind het heerlijk om met familie en vrienden te genieten. Dat genieten zit voor mij vooral in de kleine dingen. Kijken hoe mijn dochter lekker zorgeloos en vol fantasie aan het spelen is, een gezellige borrel op het terras, of een etentje met vrienden. Ik ben er altijd voor te porren.

Daarnaast haal ik veel energie uit het werken in teams. Samen mooie dingen ontwikkelen en de lat steeds weer een beetje hoger leggen voor jezelf en de organisatie.

Wat is woongenot voor mij?
Woongenot zit voor mij niet direct in tastbare zaken. Het gaat mij niet om een groot of luxe huis of tuin. Woongenot is voor mij het hebben van een thuis en daarbij gaat het vooral om het gevoel bij die plek. Thuis is de plek waar je graag bent, je tot rust komt, graag weer naartoe gaat na een vakantie en je echt kan ontspannen.

Ontspanning
Ik vul mijn vrije tijd graag in met sport (actief en passief). Zo vind ik het heerlijk om met het verstand op 0 een intensief rondje te mountainbiken en haal ik nog steeds veel plezier uit een wekelijks potje voetbal.

Tijdens mijn vakanties leef ik vooral buiten. In de zomer en winter zoek ik graag de Alpen op. Italië (zomer) en Oostenrijk (winter) zijn daarbij favoriet.