Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  ORV 2

  Solidaire verzekering van Woonfonds

  Woonfonds vindt het belangrijk dat iedereen een overlijdensrisicoverzekering kan afsluiten. Daarom hebben wij een solidair beleid. Als onderdeel van Achmea, kunnen wij bijna iedereen verzekeren. Tegen een betaalbare premie. Wij verzekeren dus ook mensen met een chronische ziekte. Wij sluiten geen gevaarlijke beroepen of sporten uit. 

  Een verzekering voor bijna iedereen

  De overlijdensrisicoverzekering is bedoeld om nabestaanden financieel te helpen. En vaak is een overlijdensrisicoverzekering nodig bij het kopen van een huis. Wij proberen dit voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken.

  Wij keuren bijna alle aanvragen medisch goed

  We kijken vooral hoe het echt met de verzekerde gaat. Als een verzekerde een ziekte heeft, kunt u de verzekering vaak wel afsluiten. Een voorbeeld: bijna de helft van de mensen met diabetes kan tegen een normale premie verzekerd worden. Dit kan als een verzekerde zijn ziekte goed onder controle heeft. Wij keuren bijna alle aanvragen medisch goed.

  Vaak kan uw verzekering gewoon meteen starten

  Onze gezondheidsverklaring komt van het Verbond van Verzekeraars. We vragen in de gezondheidsverklaring naar ziekten en gezondheidsklachten. Bijna iedereen vult bij 1 van de vragen een ziekte of klacht in. Bij 70% van de klanten hebben wij geen extra informatie nodig. De verzekering kan gewoon starten. In 30% van de gevallen vragen we om extra medische informatie of een medische keuring. 

  Zoek een adviseur

  Woonfonds werkt samen met geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Vul hieronder uw postcode in.

  De adviseur werkt voor u. Zo weet u zeker dat u een voorstel krijgt dat het beste bij uw situatie past. Als dat Woonfonds is, dan zijn wij daar heel blij mee natuurlijk.

  ORV 4

  Waarom een gezondheidsverklaring?

  De premie van uw overlijdensrisicoverzekering hangt af van:

  • het verzekerde bedrag
  • uw leeftijd
  • uw gezondheid
  • of u rookt of niet

  U vult de verklaring online in en weet gelijk of we u kunnen verzekeren

  Met de gezondheidsverklaring vragen we naar uw medische gegevens. U ontvangt 2 sms’jes met inloggegevens. U vult de gezondheidsverklaring online in. Dat kost u 10 minuten. U ziet meteen of we u kunnen verzekeren. 70% van onze klanten kunnen we meteen verzekeren.

  Wilt u meer weten over het medisch traject? We vertellen u er graag meer over. Download de brochure. 

  U betaalt minder premie als u niet rookt

  Niet-rokers hebben minder kans om te overlijden dan rokers. Daarom betalen niet-rokers minder premie voor onze overlijdensrisicoverzekering.

  Gestopt laat het ons weten

  Stoppen met roken is een prestatie die wij graag belonen. Stopt u minstens 2 jaar met roken? En bent u op het moment van stoppen nog geen 43 jaar? Dan verlagen wij uw premie. Bel ons ook als u na uw 43e stopt met roken. Dan bespreken we de mogelijkheden om uw premie te verlagen.

  Wat bedoelen wij met roken

  Met roken bedoelen we meer dan het roken van sigaretten. Ook het gebruik van andere middelen met nicotine zien wij als roken. Zoals kauwgom, pleisters, tabletten, inhalers en elektronische sigaretten. Maar ook sigaren, pijp en wiet. Het is belangrijk dat u eerlijk bent over uw rookgedrag.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.