Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  ORV 2

  Een transparante en eerlijke opbouw van de premie

  Woonfonds is als één van de eerste die een overlijdensrisicoverzekering heeft met een leeftijdsafhankelijke maandpremie. Wij bouwen geen premiereserve op. En zo bieden wij eigenlijk een verzekering op dagbasis. In het begin betaalt u een lage premie, want het risico is minder. De premie is eerlijk en past juist bij klanten die meer flexibiliteit nodig hebben, omdat we nu eenmaal niet weten hoe het leven gaat lopen. Dat vinden wij wel zo eerlijk. 

  Woonfonds ORV USP

  Een flexibele verzekering is nog niet zo gek

  Veel overlijdensrisicoverzekeringen worden afgesloten voor meer dan 30 jaar. In 30 jaar tijd kan er veel veranderen in uw persoonlijke situatie. Het is daarom goed om regelmatig te kijken of uw verzekering (nog) past bij uw situatie. Meer dan 70% van de verzekeringen worden dan ook vroegtijdig beëindigd, door een persoonlijke situatie. Bespreek uw persoonlijke situatie dan ook regelmatig met uw adviseur.

  Veel verandering in de premies

  In de afgelopen jaren zijn de premies van de overlijdensrisicoverzekering flink gedaald. Het kan voor u gunstig zijn om te kijken naar uw situatie en uw verzekering. 

  Woonfonds heeft een lage (aanvangs)premie

  Woonfonds heeft een variabele premie. De aanvangspremie is daarom laag. Pas aan het einde gaat u relatief meer betalen. Voor mensen die tijdelijk een overlijdensrisicoverzekering nodig hebben, is dit dus een aantrekkelijke verzekering. Deze verzekering is ook interessant voor mensen die nu een lager inkomen hebben maar weten dat de kans groot is dat hun inkomen in de loop van de jaren stijgt. Later een hogere premie is dan veel minder een bezwaar.

  Leeftijdsafhankelijke premie eerste 20 jaar goedkoper

  Bij een leeftijdsafhankelijke premie betaald u in het begin minder en later meer. Als we kijken naar een gelijkblijvende verzekering die wordt afgesloten voor 30 jaar, dan bent u bij een leeftijdsafhankelijke premie de eerste 20 jaar goedkoper uit. Na 20 jaar wordt een verzekering met een gemiddelde premie pas goedkoper. 

  Zoek een adviseur

  Uw adviseur kan u het beste adviseren in welke verzekering het meest bij uw situatie past. Woonfonds werkt samen met geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Vul hieronder uw postcode in.

  De adviseur werkt voor u. Zo weet u zeker dat u een voorstel krijgt dat het beste bij uw situatie past. Als dat Woonfonds is, dan zijn wij daar heel blij mee natuurlijk.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.