Medewerkers van ​Woonfonds Doet maken klant blij

23-02-2017
WF Doet Nieuwendijk

11 medewerkers van Woonfonds klusten bij een Woonfonds-klant. Deze klant heeft ernstige gezondheidsproblemen die ook tot serieuze financiële problemen leidden. De Woonfonds Klantraad selecteerde de klant na een zorgvuldige aanmeldingsprocedure voor het project 'Woonfonds Doet'.

Tuin metamorfose
Door een medische misser liep de klant 7 jaar geleden een partiële dwarslaesie op. Toen was de tuin al aan een enorme opknapbeurt toe. Alle materialen waren daarom aanwezig. Maar de problemen zorgden ervoor dat het gezin nooit in de tuin heeft kunnen zitten. Woonfonds Doet zorgde ervoor dat dit wel weer mogelijk is. Het geeft het gezin bijna weer letterlijk lucht om verder te gaan.

Woonfonds Doet helpt klanten in nood
Bij Woonfonds staat de klant voorop. In goede tijden, maar ook in mindere tijden. Met Woonfonds Doet helpen wij klanten die het goed kunnen gebruiken. Dit doen wij door letterlijk de helpende hand te bieden. Woonfonds-klanten die buiten hun schuld in (financiële) problemen zijn gekomen, komen in aanmerking voor Woonfonds Doet. De Woonfonds Klantraad bepaalt uiteindelijk welke klanten wij helpen met klusjes in en om het huis.