Woonfonds Doet klaart tuinklus

18-01-2018
HR Woonfonds doet 6997

Chronische gezondheidsklachten, financiële problemen en hierdoor zwaar achterstallig tuinonderhoud. Dát overkwam Woonfonds-klanten uit Groningen. Tijd voor Woonfonds Doet om naar het noorden af te reizen en hen te helpen.

Het resultaat mag er zijn 
Het echtpaar over de klus: 'De heg is weer netjes en de wilde, scherpe hulstbol is weer mooi rond. De bomen die over het land van de buurman hingen, zijn ook weer terug gesnoeid. Wij hoefden overdag alleen voor koffie en thee te zorgen. Wij zijn super blij met het eind resultaat. Zonder Woonfonds Doet waren wij niet in staat geweest om deze klus te klaren. Het voelde als een warm bad, een dag vol verrassingen!'

IMG_20180112_WA0007.jpg?hash=c029c2fbf506e646Woonfonds Doet biedt hulp als het tegenzit
Het is een initiatief dat de medewerkers van Woonfonds volledig omarmen. Woonfonds Doet helpt Woonfonds-klanten die buiten hun schuld in de (financiële) problemen zijn geraakt. Een team van Woonfonds-medewerkers onder begeleiding van een expert, doen klusjes in en om het huis. De Klantraad van Woonfonds selecteert de klanten die we helpen met Woonfonds Doet. Lees hier meer over de klanten die we al hebben geholpen.

Uw bijdrage loont
Verschillende contactmomenten met u verbinden we aan een donatie aan Woonfonds Doet. De teller staat nu op ruim €10.000,-. Welke contactmomenten bijdragen aan Woonfonds Doet leest u hier.