Uw mening telt!

Woonfonds vindt de mening van klanten belangrijk. Niet alleen in het dagelijkse contact met klanten. Maar ook over bijvoorbeeld onze producten en dienstverlening. Daarom hebben we een Klantraad en Klantpanel die ons helpen.

De Klantraad geeft ons advies
De Klantraad vertelt ons wat we volgens hen goed doen, en wat beter kan. Hiermee gaan wij dan aan de slag. Achteraf laten we de Klantraad weer weten wat we hebben gedaan. De Klantraad bestaat uit 15 klanten. De klanten in de Klantraad zijn van alle leeftijden. Ze komen uit verschillende delen van Nederland. Woonfonds en de Klantraad komen 4 keer per jaar bij elkaar.Wilt u invloed op de keuzes die wij maken? Meld u dan hier aan voor de Klantraad.

Het Klantpanel denkt met ons mee
Het Woonfonds Klantpanel is er voor alle Woonfonds-klanten die mee willen denken over de dienstverlening van Woonfonds. Wordt u lid van het Klantpanel? Dan ontvangt u ongeveer 6 keer per jaar een uitnodiging voor een online onderzoek. U bepaalt zelf per onderzoek of u wilt meedoen. Meld u hier aan voor het Klantpanel. Wij gaan vertrouwd om met de door u gegeven informatie.

Benieuwd wat de Klantraad voor u kan betekenen?
Lees dan hier de blogs.