kussens loungebank

Maximaal genieten van uw tuin

Op warme avonden lekker lang buiten genieten. De tuin is bij uitstek een plek om te ontspannen. Hoe houdt u dit relaxte gevoel vast? Met onderstaande tips help ik u om van uw tuin een verlengstuk van uw woning te maken.

Trek vlakken en vormen door
Heeft u grote gekleurde vlakken binnen? Trek deze dan optisch door en verf bijvoorbeeld de schutting in dezelfde kleur. Gebruikt u veel ronde vormen binnen? Laat die dan ook terug komen in uw tuinaccessoires, zoals uw bloempotten.

Gebruik dezelfde kleuren
Laat de kleur van uw bank terug komen in uw tuinmeubelen of bloempotten. Dit zorgt voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten.

Zorg voor een natuurlijke overgang
Zorg voor een soepele en natuurlijke overgang van materialen. Met een gordijn van ongebleekt katoen bij de openslaande tuindeuren bijvoorbeeld. Of met een jute of sisal tapijt in de aangrenzende kamer. Sisal is een mooi natuurproduct en als tapijt in verschillende weefpatronen en kleuren verkrijgbaar.

Wissel voorwerpen uit
Gebruik dezelfde materialen binnen en buiten. Gebruik bijvoorbeeld de stof van de gordijnen binnen, voor kussens op de loungebank buiten. En zet planten neer die zowel buiten als binnen geschikt zijn.

Lekkere hangstoel
Schaf een comfortabele stoel aan die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een hangstoel. In de zomer gaat de zon pas laat onder en kunt u dus lekker lang buiten zitten. Wordt het te fris? Dan kunt u ervoor kiezen om dezelfde stoel binnen achter het raam te zetten. Kunt u toch genieten van het uitzicht van uw tuin, maar met de warmte van binnen en het vertrouwde van uw comfortabele stoel.