Loft

De 5 mooiste interieurs van 2018

Online en in bladen zie je de mooiste interieurs voorbij komen. We delen graag de 5 mooiste stijlen met je.

Wonen in zwart wit
scandic freeGeen kleur te bekennen en toch een sfeervol huis. Dat bewijzen deze foto's van deze zwart wit woning in Scandinavië. De stijl van de Scandinaviërs wordt veelal geroemd om de eenvoud, klasse en het gebruik van vele design klassiekers. Al deze elementen zijn volop aanwezig in deze woning.

Retro fris
Retro_free.JPG
Houd je van een retro interieur, maar ook van strakke elementen? Laat je dan inspireren door dit interieur. Ik ben vooral fan van de retro meubelen in combinatie met het lichte kleur gebruik en de prachtige oosterse kleden. Dit huis heeft echt sfeer!

Klassiek meets modern
Klassiek_free.jpg
De liefde voor de combinatie van een klassiek met modern interieur komt prachtig tot zijn recht in dit grachtenpand. Het pand is volledig gerenoveerd en alle oude elementen zijn bespaard gebleven. Door het mooie klassieke kleur- en materialengebruik is het een prachtige woning geworden.

Loft sfeer
Hoe creëer je een sfeer alsof je een loft in New York binnenstapt? Laat je inspireren door deze woning hierboven. Vooral de bakstenen muur zorgt voor de echte loft stijl. En de strakke ongelakte meubelen maken het plaatje compleet. 

Loft.JPG

Wonen in een oude garage
Garage_free.JPGKijk binnen in deze oude garage die volledig is omgebouwd tot een moderne woning met een eigentijds interieur. En uiteraard mag de design klassieker niet ontbreken. Met de vele vintage vondsten is deze woning een hele fijne plek.