Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Let op: Geld lenen kost geld!
  WF WV 2019.20

  Woonfonds Woningverhuur Hypotheek


  Heeft u interesse in de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek?
  Dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor het Woonfonds-adviestraject of het normale adviestraject. Bij het Woonfonds-traject is het voor u al duidelijk dat u de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek wilt afsluiten. Bijvoorbeeld omdat u al een (woningverhuur) hypotheek bij ons heeft. Via een aantal geselecteerde adviseurs kunt u laten toetsen of dit Woonfonds-product bij u past. Past dit niet? Dan gaan zij over naar het normale traject en betrekken zij ook andere aanbieders. 

  Kies het adviestraject dat bij u past
  Lees onderstaande klantsituaties en ga na welk adviestraject het beste bij uw persoonlijke situatie past.

  Welk adviestraject past bij u?

  Woonfonds-trajectNormaal traject
  Geen vergelijking van meerdere aanbiedersUitgebreide vergelijking van meerdere aanbieders
  U bent al bekend met Woonfonds of de woningverhuurmarktU bent nog niet bekend met Woonfonds of de woningverhuurmarkt
  Sneller proces doordat o.a. de vergelijking van aanbieders niet plaatsvindt. De advieskosten kunnen hierdoor lager uitvallen.Langer proces omdat o.a. meerdere aanbieders met elkaar worden vergeleken
  U heeft kennis van de woningverhuurmarkt omdat u al een woning verhuurt U heeft weinig kennis van de woningverhuurmarkt
  Alleen advies over het Woonfonds-productOnafhankelijk advies waardoor ook een andere aanbieder dan Woonfonds kan worden geadviseerd

  Woonfonds-adviestraject


  René en Jasmijn hebben al jaren een appartement in de verhuur. Ze hebben al geruime ervaring en kennis in verhuur en alles wat daarbij komt kijken. Het bevalt zó goed, dat ze hun oog hebben laten vallen op nóg een woning. De financiering ligt voor de hand. Net als bij hun eerste verhuurwoning sluiten ze een Woningverhuur Hypotheek van Woonfonds. 

  Normaal adviestraject


  Mieke en Ahmed hebben best al wat spaargeld op hun rekening en willen hier iets mee. Een vriend attendeerde hen op woningverhuur. Ze weten hier nog niet heel veel van maar het lijkt hen een goed alternatief voor hun vermogen. Zeker nu de kinderen de deur uit zijn. Ze willen uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd worden over de verschillende aanbieders op de markt. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.