Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Overwaarde van uw huis berekenen

  Overwaarde van uw huis berekenen


  U heeft overwaarde op uw woning en wilt deze verzilveren met een krediethypotheek. Dan is het handig om alvast te weten wat uw overwaarde en bestedingsruimte is. 

  De overwaarde op uw huis is belangrijk bij het berekenen van de mogelijke Krediethypotheek. Met de Krediethypotheek regelt u financiële ruimte voor al uw persoonlijke doelen en woonwensen. 

  Kredietruimte berekenen

  Woning

  Bestaande hypotheek

   Uw mogelijke krediethypotheek

   Maximaal nieuw te sluiten Krediethypotheek
   -,—
   Helaas, op basis van deze gegevens kunt u geen krediethypotheek afsluiten. Kijk verder op deze pagina voor de voorwaarden.
   Helaas, op basis van deze gegevens kunt u geen krediet hypotheek afsluiten. Het mogelijke bedrag is lager dan de minimale hypotheeksom 5.000 euro.

   Plan en varieer met uw bestedingsruimte

   Wilt u de overwaarde op uw huis besteden? Onze tool geeft u in een paar stappen inzicht in uw bestedingsruimte. U maakt eenvoudig een flexibele planning van uw doelen en de daarbij behorende kosten. Zonder dat u nu al precies hoeft aan te geven waar u uw geld precies aan gaat besteden. Want er kan tussentijds veel veranderen: wel zo flexibel!

   Uw adviseur berekent het graag

   Uw adviseur kan precies berekenen wat de hoogte van uw krediethypotheek kan zijn. Hierbij is uw inkomen en financiële situatie ook heel belangrijk. 

   Download bevestigen

   Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.