Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten

  Soms moet u naar een medische keuring

  Bij een groot verzekerd bedrag moet u naar een medische keuring. Als u naar een keuring moet, ziet u dit meteen als u de gezondheidsverklaring invult en online opstuurt. U krijgt van ons meteen de informatie, zodat u een afspraak kunt maken. 

  Wilt u weten wanneer u in ieder geval naar een keuring moet? Bekijk dan dit overzicht

  Saluda en Meditel doen voor ons de medische keuringen. Een arts onderzoekt u. En stelt een keuringsrapport op. De arts stuurt ons het keuringsrapport. Dat  gebeurt meestal  binnen 5 werkdagen. Wilt u weten wat een keuring is? Bekijk dan het keuringsrapport

  Soms hebben we meer informatie nodig

  De antwoorden die u gaf op de gezondheidsverklaring zijn niet altijd voldoende om de verzekering te veranderen. En soms valt een gezondheidsverklaring in een steekproef. U bent dan nog niet meteen geaccepteerd. Onze Medische Dienst beoordeelt dan uw gezondheidsverklaring. Soms heeft onze Medische Dienst nog vragen. En soms is er meer informatie nodig. Van een arts bijvoorbeeld. Of moet u naar een medisch onderzoek. De Medische Dienst neemt dan contact met u op. U hoort dit binnen 5 werkdagen.

  Meer informatie over medische keuringen en onderzoeken

  Het Verbond van Verzekeraars maakte 2 brochures met informatie over medische keuringen en onderzoeken. U kunt hierin nalezen wat u kunt verwachten en wat uw rechten en plichten zijn.

  Keuring door hoogte verzekerd bedrag
  Keuring vanwege uw gezondheidsverklaring

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.