minimaliseren

​Minimaliseren kunt u leren

Heeft u ook last van opruimwoede?

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dit geldt niet altijd, maar opruimen geeft wel een goed gevoel. In ieder geval achteraf! Met deze 3 tips heeft u alvast een vliegende start, want een goed begin, is het halve werk. Woonfonds wenst u een rommelvrij nieuwjaar!

  • Die lade met oude kabels of oude afstandsbedieningen? Grote kans dat u het apparaat dat erbij hoort allang niet meer heeft. Gooi die kabels en afstandsbedieningen weg!
  • Bewaart u papieren tijdschriften voor inspiratieloze momenten? Er zijn op internet genoeg inspiratiemogelijkheden, zoals Pinterest.com en Welke.nl. En creëer daar vooral uw eigen moodboard, dat is ook nog eens gratis.
  • De sokken die als set in de wasmachine gingen en er eenzaam uitkomen? Iedereen heeft last van deze plaatselijke Bermudadriehoek. Neem afscheid van de resterende sok en koop een nieuw paar.

Ik wil ook gelukkig wonen
Wilt u meer lezen over het inrichten van uw huis? Lees hier de blogs van Martine. Haar laatste blog gaat over hoe u van uw gloednieuwe woning een echt thuis maakt.