Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Foto Sander B lang 2

  Particuliere woningverhuur groeit ondanks alles door


  Wie het aandurft om een woning te kopen om te verhuren, heeft daar zelden spijt van. ‘Integendeel.’, zegt woningverhuurspecialist Sander Elfrink, ‘Meestal blijkt dat mensen het heel positief beleven. Door het gevoel dat hun geld eindelijk voor ze werkt. Maar dat is zeker niet de enige reden.’ Sander Elfrink is eigenaar van advieskantoor Urban Finance. Hij is gespecialiseerd in de begeleiding van de aankoop en de financiering van woningen voor verhuur. 

  Notaris extra pakket

  Wij informeren u graag


  Het afsluiten van een Woningverhuur Hypotheek is al eerder mogelijk dan u denkt! Vooraf moet u wel goed op de hoogte zijn van de kansen en risico's van woningverhuur. Lees alvast alles over onze Woningverhuur Hypotheek op onze onze website.

  Heeft u vragen? 
  Stel ze gerust aan een van onze medewerkers via 013 461 20 10. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

  Wilt u advies?
  Maak een afspraak met een gespecialiseerde adviseur bij u in de buurt. Wij werken samen met adviseurs die gespecialiseerd zijn in Woningverhuur en alles wat daarbij komt kijken. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.