Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Verbouwen website woonfonds 3

  Verbouwingshypotheek populairder dan ooit


  Het zijn gouden tijden voor aannemers en bouwmarkten, met lange rijen en volle parkeerplaatsen. Veel huiseigenaren verbouwen juist in deze tijd van krapte op de huizenmarkt hun woning. Dit zien we terug in de hypotheekcijfers. In oktober waren verbouwers goed voor 12,5% van alle hypotheekaanvragen. Dit aandeel ligt fors hoger dan de ruim 3% in dezelfde periode vorig jaar. Is uw huis ook aan vernieuwing toe? Een verbouwingshypotheek maakt het mogelijk dit te financieren met de overwaarde in uw woning.

  Notaris extra pakket

  Uw verbouwing financieren?

  Een verbouwing gaat vaak samen met behoorlijk grote uitgaven. Het is natuurlijk fijn als u dit uit eigen zak kunt betalen. Kunt u dit niet zijn er mogelijkheden om uw verbouwing te financieren. Dit kan door uw bestaande hypotheek te verhogen, een tweede hypotheek af te sluiten of met een Krediethypotheek. Wilt u de hypotheek aanpassen, dan moet dat natuurlijk wel passen bij uw financiële situatie. Lees hier meer over de mogelijkheden.

  Heeft u vragen? 
  Stel ze gerust aan een van onze medewerkers via 013 461 20 10. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

  Wilt u advies?
  Maak een afspraak met een adviseur bij u in de buurt. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.