Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Verbouwingshypotheek

  Verbouwen is hot! Maar hoe financier je dit?


  Eindelijk een ligbad laten plaatsen, de zolder vergroten of uitbouwen voor die droomkeuken: waarom ook niet? Steeds meer woningeigenaren kiezen nú voor een verbouwing. En de financiering hoeft helemaal geen grote klus te zijn. 

  daktuin

  Alle seinen op groen


  Gaat u verbouwen? Dat betekent dat u waarschijnlijk langer in uw woning wilt blijven. Dan is het misschien verstandig om uw woning meteen ook te verduurzamen. De adviseurs- en taxatiekosten maakt u al en het huis wordt toch een rommel. En het aardige van veel duurzaamheidsmaatregelen is dat ze zichzelf terugverdienen. Zonnepanelen bijvoorbeeld binnen 5 tot 7 jaar en spouwmuurisolatie zelfs nog sneller. Voor sommige maatregelen kunt u gemeentelijke, provinciale of nationale subsidies krijgen. Ook kunt u mogelijk meer lenen als u wilt vergroenen. Groen is prima te doen. 

  Notaris extra pakket

  Financieren van uw verduurzaming


  Verbouwen en verduurzamen gaat vaak samen met behoorlijk grote uitgaven. Het is natuurlijk fijn als u dit uit eigen zak kunt betalen. Kunt u dit niet zijn er diverse mogelijkheden: zoals het afsluiten van een bouwdepot. Lees hier meer over de mogelijkheden.

  Heeft u vragen? 
  Stel ze gerust aan een van onze medewerkers via 013 461 20 10. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

  Wilt u advies?
  Maak een afspraak met een adviseur bij u in de buurt. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.