Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Let op: Geld lenen kost geld!
  WF KH 2019.11

  Hoe Marcel en Saskia hun 2e verhuurwoning kochten


  Negen jaar geleden zochten Marcel (48) en Saskia (46) een alternatief voor hun spaargeld. Het werd een woning voor de verhuur. Na overleg met hun financieel adviseur kochten ze een appartement net buiten het centrum van Amersfoort. Achteraf gezien een goede stap. Vrijwel direct trok er een huurder in. Ondertussen is het appartement behoorlijk in waarde gestegen. Het succes smaakte naar meer. Sinds vorig jaar zijn ze de trotse eigenaar van een tweede verhuurwoning. ‘We worden nog échte verhuurspecialisten’, zegt Marcel met een glimlach. 

  Overwaarde 1e pand weer op te nemen tot 80%

  Huurinkomsten tellen mee voor uw maximale hypotheek

  Tot 60% aflossingsvrij mogelijk

  Notaris extra pakket

  Wij informeren u graag


  Het afsluiten van een Woningverhuur Hypotheek is al eerder mogelijk dan u denkt! Vooraf moet u wel goed op de hoogte zijn van de kansen en risico's van woningverhuur. Lees alvast alles over onze Woningverhuur Hypotheek op onze onze website.

  Heeft u vragen? 
  Stel ze gerust aan een van onze medewerkers via 013 461 20 10. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

  Wilt u advies?
  Maak een afspraak met een gespecialiseerde adviseur bij u in de buurt. Wij werken samen met adviseurs die gespecialiseerd zijn in Woningverhuur en alles wat daarbij komt kijken. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.