Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Let op: Geld lenen kost geld!
  IMG 5486 4 min

  Voorkom foute huurders in uw verhuurwoning


  Een wietplantage in uw huurwoning of een notoire wanbetaler als huurder. Het is de nachtmerrie van iedere verhuurder. Alex Vooren van Stichting VerhuurVeilig weet als geen ander wat er fout kan gaan. Gelukkig heeft hij ook ruime ervaring in het voorkomen van problemen. Bijvoorbeeld met een screening die verder gaat dan een snelle controle van een ID en een paar loonstroken.  

  Minder eigen geld

  Woonfonds financiert tot maar liefst 80% van de waarde in verhuurde staat. Dan zijn 20% én de kosten koper voor eigen rekening.

  Meer mogelijkheden

  Woonfonds houdt rekening met de huuropbrengsten bij uw maximale hypotheekberekening. Kamerverhuur aan een familielid mág. 

  Lage maandlasten

  60% van de woningwaarde in verhuurde staat mag aflossingsvrij gefinancierd zijn. Hierdoor zijn uw maandelijkse lasten lager.

  Notaris extra pakket

  Wij informeren u graag


  Als eigenaar van een verhuurwoning bent u goed op de hoogte van de kansen en risico's van woningverhuur. Lees alles over onze Woningverhuur Hypotheek nog eens na op onze website

  Heeft u vragen? 
  Stel ze gerust aan een van onze medewerkers via 013 461 20 10. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

  Wilt u advies?
  Maak een afspraak met een gespecialiseerde adviseur bij u in de buurt. Wij werken samen met adviseurs die gespecialiseerd zijn in Woningverhuur en alles wat daarbij komt kijken. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.