Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Blog 8

  Woning kopen om te verhuren: waar begint de zoektocht?


  Het is niet eenvoudig om een geschikte woning voor de verhuur te vinden. De krapte op de woningmarkt houdt aan en er zijn veel kapers op de kust. Hoe vindt u een geschikt pand? Kijk verder dan Funda, adviseert Menno Lutz van Rotsvast. Hij vertelt waar en hoe u woningen kunt vinden.

  offer 2

  In welke regio levert woningverhuur het meest op?


  Krijg inzicht in welke factoren er meespelen bij het bepalen van de beste regio voor het kopen van een verhuurwoning.

  Minder eigen geld

  Woonfonds financiert tot maar liefst 80% van de waarde in verhuurde staat. Dan zijn 20% én de kosten koper voor eigen rekening.

  Meer mogelijkheden

  Woonfonds houdt rekening met de huuropbrengsten bij uw maximale hypotheekberekening. Kamerverhuur aan een studerend kind mág. 

  Lage maandlasten

  50% van de woningwaarde in verhuurde staat mag aflossingsvrij gefinancierd zijn. Hierdoor zijn uw maandelijkse lasten lager.

  Notaris extra pakket

  Wij informeren u graag


  Het afsluiten van een Woningverhuur Hypotheek is al eerder mogelijk dan u denkt! Vooraf moet u wel goed op de hoogte zijn van de kansen en risico's van woningverhuur. Lees alvast alles over onze Woningverhuur Hypotheek op onze onze website.

  Heeft u vragen? 
  Stel ze gerust aan een van onze medewerkers via 013 461 20 10. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

  Wilt u advies?
  Maak een afspraak met een gespecialiseerde adviseur bij u in de buurt. Wij werken samen met adviseurs die gespecialiseerd zijn in Woningverhuur en alles wat daarbij komt kijken. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.