Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Let op: Geld lenen kost geld!
  Let op: Geld lenen kost geld!
  20120043 WF van Grinsven Header beeld 2021 woningmarkt A 1 640px

  Blijft particuliere woningverhuur ondanks wijzigingen populair?


  Het kopen en verhuren van een woning was heel 2020 erg in trek. Overheidsmaatregelen en de coronacrisis hielden woninginvesteerders niet tegen. Zeker niet in de 4 grootste steden. In de 1e helft van dit jaar namen particuliere verhuurders daar circa 40% van alle woningkopen voor hun rekening. Ook landelijk is al jaren een opgaande trend zichtbaar. Bent u ook van plan om (nog) een woning te kopen en verhuren? Houd dan in 2021 rekening met de volgende ontwikkelingen rondom particuliere woningverhuur. 

  Notaris extra pakket

  Wij informeren u graag


  Het afsluiten van een Woningverhuur Hypotheek is al eerder mogelijk dan u denkt! Vooraf moet u wel goed op de hoogte zijn van de kansen en risico's van woningverhuur. Lees alvast alles over onze Woningverhuur Hypotheek op onze onze website.

  Heeft u vragen? 
  Stel ze gerust aan een van onze medewerkers via 013 461 20 10. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

  Wilt u advies?
  Maak een afspraak met een gespecialiseerde adviseur bij u in de buurt. Wij werken samen met adviseurs die gespecialiseerd zijn in Woningverhuur en alles wat daarbij komt kijken. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.