Dé 3 zekerheden van Woonfonds

Woonfonds vindt dat u een hypotheek niet alleen afsluit, maar gebruikt om te genieten van wonen. Daarom bieden we u graag meer dan alleen een prima rente en goede voorwaarden. Bij Woonfonds kunt u rekenen op de volgende 3 zekerheden.

1

Blijvende aandacht

aandacht.jpgDe hypotheek is vaak de grootste en meest intense financiële transactie van je leven. Dit besef motiveert ons om niet gewoon een goede geldverstrekker te zijn, maar ook om blijvende aandacht te hebben voor onze klanten. Ook als het even tegenzit, bijvoorbeeld met Woonfonds Doet. Samen met de adviseur houden we de hypotheken van onze klanten actief in de gaten. Vaak staan we klaar voor onze klanten voordat zij weten dat het nodig is.

2

Kosten besparen

besparen.jpgOnze rente is marktconform, maar dankzij onze flexibele instelling besparen Woonfondsklanten toch op hun kosten. Bijvoorbeeld door de mogelijkheden om rente te middelen. Of doordat we geen administratiekosten in rekening bij annulering of wijziging. En zo zijn er meer voordelen om kosten te besparen.

3

Extra woongenot

woongenot.jpgWij doen graag iets extra's. Vanuit onze passie om klanten blij te maken kun je wel zeggen dat iets extra's doen bij ons standaard is. Zo verzorgen we kortingen op zaken die goed van pas komen als je gaat verhuizen of verbouwen, nodigen we klanten uit voor woonevents, hebben we een inspirerend magazine en tal van andere extra's om het woongenot van onze klanten een impuls te geven.